Goed verzekerd bij
Zakenkantoor Roels

Wij beschermen wie en wat je dierbaar is. Daarom kan je op ons onafhankelijk verzekeringsadvies rekenen én een doorgedreven 24/7-dienstverlening.

We staan je ook met plezier bij met tips rond sparen en beleggen, op maat van jouw wensen en noden. Op elk moment in je leven.

Je verzekeringen bij Zakenkantoor Roels?

Da’s kiezen voor …

Onafhankelijke makelaar

Als onafhankelijke makelaar staan we aan jouw zijde, zonder enige belangenconflicten. We werken exclusief voor jou, om de beste oplossingen te vinden die bij jouw behoeften passen.

Transparante communicatie

Bij ons betekent zakendoen openheid en duidelijkheid. We communiceren helder en eerlijk, zodat je altijd op de hoogte bent van elke stap in het proces.

24/7 bereikbaarheid

Je kunt op ons rekenen, dag en nacht. Onze 24/7 bereikbaarheid betekent dat we er zijn wanneer jij ons nodig hebt, ongeacht het tijdstip.

Een huis van vertrouwen

Bij ons draait alles om vertrouwen. Onze toewijding en expertise zorgen voor een veilige haven waarin je je dromen en zorgen met vertrouwen kunt delen, wetende dat we er altijd voor je zijn.

Verkopen, verhuren
of op zoek naar een nieuwe woonst?

Wij adviseren je deskundig rond allerlei vastgoedkwesties. Van verkopen met expertise tot verhuren in vertrouwen… We gaan tot het uiterste voor al je vastgoedvragen.

Verzekeringen

Meet team verzekeringen.

Ons toegewijde verzekeringsteam is hier om jouw financiële zekerheid te waarborgen. Met deskundigheid en een diepgaand begrip van de verzekeringswereld, begeleiden ze je bij het vinden van de juiste dekking op maat. Of het nu gaat om verplichte verzekeringen of aanvullende polissen, ons team staat klaar om jouw behoeften te begrijpen en te vervullen. Wij zijn jouw vertrouwde partner in verzekeringen, altijd toegankelijk om je te beschermen en gemoedsrust te bieden.

Katleen Roels

Vastgoedmakelaar & Verzekeringsmakelaar
| BIV 505569

katleen@zakenkantoor-roels.be

Bowy | Sidefish

Digitale verzekeringsmakelaar

Praat met Bowy

Brenda Van den Bossche

Consulent verzekeringen

verzekeringen@zakenkantoor-roels.be

Katleen Roels

Vastgoedmakelaar & Verzekeringsmakelaar
| BIV 505569

Brenda Van den Bossche

Consulent verzekeringen

Bowy | Sidefish

Digitale verzekeringsmakelaar

Kennismaken? Ja, ZKR!