Vastgoed bij
Zakenkantoor Roels.

Meer nog dan vastgoedexpertise, bieden we een uiterst persoonlijke service aan (ver)kopers en (ver)huurders. Wil je als eigenaar een pand verhuren of verkopen?

We matchen je met de ideale kandidaat! Ben je op zoek naar een pand te huur of te koop? We vinden samen je nieuwe thuis – in Maldegem, Eeklo, Zelzate … kortom: overal in het mooie Meetjesland.

Je vastgoed bij Zakenkantoor Roels?

Da’s kiezen voor …

(Ver)huren in vertrouwen

Wanneer je bij ons (ver)huurt, kun je dat met volledig vertrouwen doen. Onze inzet voor eerlijkheid en kwaliteit zorgen voor je gemoedsrust, wetende dat we altijd aan jouw zijde staan.

(Ver)kopen met expertise

(Ver)kopen met ons betekent (ver)kopen met expertise. Onze ervaren professionals kennen de markt door en door en begeleiden je stap voor stap bij het realiseren van de beste deal voor jou.

Een match made in Meetjesland!

Wij brengen mensen en woningen samen om de perfecte match te creëren, allemaal in het prachtige Meetjesland. Onze bemiddelaars zetten zich in om ervoor te zorgen dat jij en je nieuwe huis elkaars ideale match zijn.

Immo Spanje

Verken de magie van vastgoed in Spanje. We maken je dromen van een mediterraan leven werkelijkheid. Laat ons je begeleiden naar de zon, zee en de Spaanse droom.

Immo

Vastgoed
goed verzekerd

Wij adviseren je ook graag vanuit onze jarenlange ervaring in verzekeringen. Zowel particulieren als kmo’s zijn bij ons aan het juiste adres voor deskundig en onafhankelijk verzekeringsadvies.

Meet team vastgoed.

Met passie en expertise staan ze klaar om je te begeleiden bij elke stap van je vastgoedreis. Of het nu gaat om kopen, verkopen, huren of verhuren, ons team is er om jouw doelen te verwezenlijken en je te ondersteunen bij het creëren van jouw thuis. Samen zijn we jouw partner in vastgoed, altijd klaar om jouw wensen waar te maken.

Katleen Roels

Vastgoedmakelaar & Verzekeringsmakelaar
| BIV 505569

katleen@zakenkantoor-roels.be

Thibaut Willems

Vastgoedmakelaar | BIV 512915

thibaut@zakenkantoor-roels.be

Annelies Van Wabeke

Vastgoedmakelaar

annelies@zakenkantoor-roels.be

Katleen Roels

Vastgoedmakelaar & Verzekeringsmakelaar
| BIV 505569

Thibaut Willems

Vastgoedmakelaar | BIV 512915

Annelies Van Wabeke

Vastgoedbediende

Kennismaken? Ja, ZKR!